|
|
#121 |
|
جهان افروز
گاه ِ نام نویسی: Apr 2007
شمارگان پیک ها: 3,502
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts نیروی تلاش و پیشینه: 48
![]() |
آفتاب: نمايندگان مردم هرمزگان در مجلس که روز سهشنبه در اعتراض به انتصاب استاندار جديد اين استان از سمت خود استعفا داده بودند، متن استعفانامه خود را خطاب به رييس مجلس منتشر کردند. محمد آشوری نماينده بندرعباس، سيدعبدالله حسينی نماينده بندرلنگه، علی ديرباز نماينده بندرعباس، شهريار مشيری نماينده بندرعباس و علي معلمی نماينده ميناب 5 نماينده استان هرمزگان هستند که استعفا کردهاند. متن اين استعفانامه بدين شرح است: جناب آقای دکتر حداد عادل رياست محترم مجلس شورای اسلامی با سلام و اهداء تحيات احتراما، همانگونه که استحضار دارند، مدتی است استاندار سابق استان هرمزگان به عنوان رئيس دفتر رئيس جمهور محترم منصوب شده است. مجمع نمايندگان استان با درک منطقی از خواست مردم آن سامان مبنی بر انتصاب استاندار محلی طی نامهای که پيوست ميباشد. اين دغدغه را به رياست جمهوری و وزارت کشور بدون تعيين مصداق منعکس نمود، و به دور از عصبيتهای غيرمنطقی بوميگرايی و صرفا با نگاه حاکميتی برای برطرف نمودن احساس تبعيض و تحقير و در جهت تقويت بيشتر پيوند مردم آن منطقه با نظام مقدس جمهوری اسلامی و تبديل واگرايی به همگرايی بر اين مطالبه به حق اصرار ورزيدند. در اين مدت افراد زيادی با سوابق بسيار روشن و تجربيات گرانسنگ در مديريت راشد استان و کشور در چرخه بررسی و انتخاب قرار گرفتند. وزارت کشور پس از گذشت چند ماه از جابجايی استاندار سابق و رئيس جديد دفتر رئيس جمهوری جناب آقای شيخالاسلامي، با عنايت به شناخت و اشرافيتی که ايشان نسبت به وضعيت استان داشتند، شخصی را از بين جمعی از نيروها با هماهنگی وزارت کشور جهت انتصاب، آماده کسب رأی اعتماد از دولت نمود. اما به يکباره، ورق برگشت و شتابزده و بدون اطلاع، قرعه فال به نام ديگری زده شد. از يکسو مردم مات و مبهوت شدند و از سوی ديگر نمايندگان استان خبر انتصاب استاندار و نام وی را فقط از طريق رسانهها مطلع شدند. آيا انتظار انتصاب فردی مطلع و آشنا به منطقه و آگاه به توانمنديها و قابليتها استان خواستی گزافه ميباشد؟! هرگز در پی تحميل نظرات خويش بر دولت و دخالت غيرقانونی در امور اجرايی نبوده، نيستيم و نخواهيم بود. اما اين بيمهري، تبعيض و دگانگی در رفتار را چگونه توجيه و تحليل نمائيم؟! آيا اين سؤال به ذهن متبار نميگردد، که اگر تصميمگيرندگان معتقند که در چرخه انتخابا نيروی محلي، قحطالرجاليست؟! ناخودآگاه کارآمدی نظام را در تأمين و تربيت نيروی انسانی نشانه رفتهاند، و باور و اعتقاد مردم را مخدوش مينمايند؟! و اگر بر غير اين باورند، چرا اين تصميمات در چنبره بيتدبيريها گرفتار است؟! درد اين تناقضات را با چه دارويی ميتوان درمان نمود! آيا با اين شيوه و روشها به اعتماد و باور مردم لطمه وارد نميآيد. اعتمادی که همه اعتقاد دارند زيرساخت اتحاد ملی و انسجام اسلامی ميباشد. مردم آن خطه ميپندارند بعضيها از شعارهای دولت نهم استفاده ابزاری مينمايند آيا سزاوار است در هنگامه مواجهه با قدرتهای سلطه، از جبهه مشکلات داخل غافل شد! وزارت کشور چه پاسخی برای اين شتابزدگی دارد؟! اينست روش عملياتی کردن دکترين رهبری معظم انقلاب در امسال که به نام اتحاد ملی و انسجام اسلامی ناميده شده است؟! هرگز بر اين باور نيستيم که بر طبل قوميتگرايی مزمن بکوبيم، چرا که کژراههای پيش نيست، اما تحقير را نيز بر نميتابيم. گلايه مردم از تصميمگيرندگان اين حکومت، تحقيری است که نسبت به آنان روا شده است. پرواضح است که در طول استقرار دولت نهم، نمايندگان استان، همواره پيشتاز تعامل با دولت و مسئولين بودهاند و همراهی با دولت را با رويکرد اعقادی و با تکيه بر تأکيدات مقام معظم رهبری پيگرفتهاند. جنابعالی از دولت بپرسيد، چگونه اين تناقضات را توجيه مينمايد؟! آيا اعمال حق قانونی انتصاب مديران اجرايی نياز به تعامل با نمايندگان مردم را ندارد؟! اگر دارد، چرا وزارت کشور دراين خصوص دريغ ورزيده!! و تاکيد قرآن کريم بر ,و شاورهم فی الامر و امرهم شوری بينهم, چرا مورد بيتوجهی قرار ميگيرد. اگر وزير محترم کشور در خصوص انتصاب کارهای نيست، بهتر است برای حفظ حرمت و عزت خويش وزارت را به ديگری واگذارد. امروز مردم استان ما از اين بياعتنايی به حقوق مصرح خويش در قانون اساسی مبنی بر توزيع عادلانه امکانات و فرصتها رنجيده خاطرند. ما نيز به عنوان مجمع نمايندگان استان اين بيا عتنايی و دوگانگی رفتار نسبت به مردم نجيب مرزداری که در صحنههای مختلف در حمايت از نظام مقدس جمهوری اسلامی ايران و انقلاب زبانزد هستند و سراز پا نميشناسند، را برنميتابيم. بنابراين استعفای جمعی خويش به محضر نمايندگان ملت تقديم ميکنيم، تا بيش از اين مديون مردمی که حق پيش پا افتاده خويش را دست نيافتنی ميپندارند، نباشيم! مجمع نمايندگان استان هرمزگان علی معلميپور،شهريار مشيري، سيدعبدالله حسيني، علی ديرباز ومحمد آشوری 20:46 نظر شما نام: سرنگونی رژیم آخوندی ای-میل: 23:51 این فقط یک نمایش از دعوایی گرگها است و بس. این به اصطلاح نمایندگان که در اصل پادوهای رژیم اسلامی فاشیستی هستند برای خیر خواهی مردم همدیگر را نمی درند بلکه برای کسب سهم بیشتر از غارت منابع مردم ایران این چنین دندان تیز به همدیگر نشان می دهند. این رژیم و تمامی ایادی آن باید نابود شوند وگرنه تفاوتی بین این گرگهای رنگارنگ آخوندها نیست. نام: کیانوش" لاهیجی"kianoush ای-میل: 21:01 دمتان گرم! شما تازه دارید می شوید نماینده گان واقعی مردم استان زرخیز هرمزگان که علاج واقعه را قبل وقوع انجام داده اید به ریاست مجلس آخوندی@ یک بیلاخ@ هم نشان بدهید تا مقام مفتضی رهبری حکم حکومتی برایتان صادر نکند خاک بر سر ندیمی در شمال که گیلانی ها هم از رژیم دور نمی کند تا به مردم شریف و نجیب این نظام مافیائی/نظامی و اقتصادی را بدون کشتار و جنگ بیشتر به استعفا وا دار کنند راند خواری را خوارتر کنید که ملت شما در آغوش گرم پدیرا می شوند سبز و شاد به مبارزه برای اعتبار و زندگی شرافتمندانه شتاب بیشتر بدهید بر روشنگری به افزائید |
|
|
|
|
|
#122 |
|
جهان افروز
![]() |
4ارديبهشت:ارقام نجومی مربوط به قاچاق کالا:ارزش پروندههاى قاچاق درمحاكم قضايى 2100 ميليارد, حجم کالای قاچاق وارداتی 600 ميليارد و فرار مالياتی 240 ميليارد تومان است ايلنا: ارزش مالى پروندههايى كه توسط ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز به محاكم قضايى سپرده شده است, دو هزار و 100 ميليارد تومان است. به گزارش خبرنگار ايلنا, حميدرضا تقيزاده, دبير ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز, در جمع خبرنگاران با بيان اين مطلب اظهارداشت: تاكنون 2 هزار و 100 ميليارد تومان ارزش كالاهاى قاچاق و جريمه مربوط به آن محاسبه شده است كه ارزش كل پروندههاى قاچاق كالا تا قبل از سال 85 حدود 800 ميليارد تومان و تنها در سال 85 صدور يك هزار و 100 ميليارد تومان ارزيابى شده است. وى همچنين گفت: مهمترين اولويت كارى ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز مبارزه با دانهدرشتهاى اقتصادى و پيشگيرى از قاچاق سوخت است و آمارهاى دريافتى از شركت ملى توليد و پخش فرآوردههاى نفتى نشان ميدهد؛ حدود يك ميليارد دلار كاهش مصرف در 9 ماهه سال 85 به دست آورده است و در كل سال 85 نيز حدود 48/1 ميليارد دلار كاهش در ميزان مصرف سوخت به وجود آمده است. تقيزاده ادامه داد: سازماندهى اسكلهها و خوروهاى غيرمجاز از ديگر اقدامات مهم ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز در سال 85 بوده است كه نتايج بسيار خوبى از ساماندهى آنها به دست آمده است و براى انجام اين امر, دو كارگروه در درون ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز و ستاد كل نيروهاى مسلح تشكيل شد و بررسى اسكلهها و خورها مورد بررسى قرار گرفت و اسكلههاى فعال فاقد مجوز شناسايى شد و زمينه كسب مجوز آنان از سازمان شيلات و يا بنادر فراهم شد و بستر فعاليت بيشتر نيروى انتظامى براى نظارت در آنان مشخص شد و با تعيين مدير اسكلهها و روشن شدن وظايف آن, اين بخش دقيقاً سازماندهى شد. وى, با اشاره به سازماندهى 90 درصد از اسكلههاى كشور, افزود: در اسكله شهيد رجايى 51 هزار تن مخزن ايجاد شد و اسكله كشتيسازى خليج فارس نيز سازماندهى شد و اكنون ميتوان, گفت 90 درصد اسكلهها سازماندهى شده و در 10 درصد مابقى كار شروع شده ؛ اما به نتيجه نهايى نرسيده است. دبير ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز, خاطرنشان كرد: سازمان بنادر و كشتيرانى بايد از محل درآمد داخلى خود يكصد ميليارد ريال براى سازماندهى خورها و اسكلهها هزينه كند و پس از اين مسيرهاى دريايى و پاركينگهاى دريايى مشخص خواهد شد. **************** از افشا: در طی سه دهه گذشته دم از عدالت اجتماعی زده شده است و با توسل به اسلام عقب مانده و عدالت نداشته اش با قاچاق به جنگ تولیدات کشور رفته اند و بعدا پولهای حاصله را هم یا بدوبی برده اند و یا کشور های غربی و بی شرمانه ادعای تعهد و خوار داشت تخصص کرده اند و هنوز هم ده درصد اسکله ها معلوم نیست که اسکله غیر قانونی نباشند. اسلامگرایان اگر این ملایان دزد را قبول داشته باشند نشانه هوش آنان است. |
|
|
|
|
|
#123 |
|
جهان افروز
![]() |
ايلنا: انفجار دو خودروى بمبگذارى شده مقابل سفارت ايران در بغداد، شش شهروند را زخمى كرد.
آسوشيتدپرس گزارش داد: "دستكم شش شهروند در نتيجه انفجار دو خودروى بمبگذارى شده مقابل سفارت ايران در بغداد، زخمى شدند. اين انفجار در حالى انجام شد كه تا به حال هيچ گروهى مسووليت اين اقدام را بر عهده نگرفته است و اين در حالى است كه يك گروه سنى عمليات مشابه روز دوشنبه مقابل سفارت ايران را برعهده گرفت." بنابراين گزارش، يك مامور پليس عراق بدون افشاى نام خود، گفت: "دو خودروى بمبگذارى شده به فاصله دو دقيقه در 150 مترى سفارت ايران در بغداد منفجر شد. اين انفجار شش زخمى داشت اما هيچ خسارت مالى و جانى به سفارت و كارمندان ايران وارد نشده است." از سوى ديگر، گروه سنى "انصارالسنه" با انتشار بيانيهاى حمله روز دوشنبه مقابل سفارت ايران در منطقه "كراده" را برعهده گرفت. اين عمليات در 200 مترى منطقه سبز تحت تدابير امنيتى به خاطر استقرار مقر دولتى و سفارتهاى آمريكا و انگليس انجام شد. |
|
|
|
|
|
#124 |
|
جهان افروز
![]() |
از افشا:
این نشان میدهد که بسیجی نوکر ملایان است.البته در بین آنان افرادی هستند که بطور جبری و خوتهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو هستند که تعدادشان کم نیست.یعنی ملایان از مردم در نهایت علیه مردم استفاده میکنند و تا زمانی که ما بفکر خودمان نباشیم و عقل و منطق نداشته باشیم و بر باور های غلط باقی بمانیم از این اتفاقات زیاد خواهد افتاد. ************************* 3ارديبهشت.فراخوان دانشجويان بسيجى براى تدريس به جاى معلمان اعتصابى دريافت با ای - ميل بر اساس برخى شنيده ها، دستورالعمل هايى به مديران مدارس کشور ابلاغ شده است که براى مقابله با اعتراضات اخير و احتمال وقوع اعتصاب معلمان در روز 11 و 12 ارديبهشت ماه، آماده استفاده از دانشجويان تربيت معلم و همچنين ساير دانشجويان باشند. اين در حالى است که بسيج دانشجويى با همکارى جهاد دانشگاهى تبليغاتى براى ,تدريسِ دانشجويى در مدارس, را در دانشگاه ها آغاز کرده اند و از نيروهاى بسيجى ثبت نام مى کنند. بعلاوه، همزمان با پخش خبر برگزارى اعتصاب سراسرى در روز معلم، فشارها و تهديدها به فعالين تشکل هاى صنفى در حال افزايش است. 21:49 نظر شما نام: ای-میل: 19:40 مدرسه دیگه میون مین نیست که بسیجیا بازش کنن!!! نام: ای-میل: 00:30 توپ , تانک , بسیجی دیگر اثر ندارد |
|
|
|
|
|
#125 |
|
جهان افروز
![]() |
3ارديبهشت : جمعآورى اسكناسهاى پنج هزار تومانى در اردبيل :به علت چاپ حديث ,علم اگر در ستاره ثريا باشد, مردانى از سرزمين پارس به آن دست خواهند يافت,
ايلنا: به دنبال شايعه در مورد جمعآورى اسكناسهاى پنج هزار تومانى در اردبيل, مردم استان براى استفاده از آن ترديد دارند. مردم استان اردبيل به دليل برخى شبهات پيرامون جمعآورى اسكناس 5 هزارتومانى در معاملات روزانه خود از ارايه و تحويل اين اسكناس خوددارى ميكنند. عدهاى از اين افراد علت اين امر را احتمال جمعآورى اين اسكناس از بازار و دردسرهاى بعدى تحويل آن به بانك اعلام كرده و عدهاى ديگر نيز درج حديثى از پيامبر بر روى اسكناس و حساسيتهاى به وجود آمده را علت اين امر اعلام كردند. درگفت وگوهاى مردمى ، اكثر مردم چاپ حديث , علم اگر در ستاره ثريا باشد, مردانى از سرزمين پارس به آن دست خواهند يافت, را بر روى اين اسكناس عملى بلاموضوع دانسته و آن را خلاف واقعيتهاى موجود جامعه چند قوميتى ايران دانستند كه درصدد برترى دادن يك قوم برديگرى هستند. هماكنون اين اسكناس به ندرت دردست مردم ديده ميشود و در بانكهاى استان نيز كمتر توزيع ميشود. استاندار اردبيل, در حاشيه يكى از جلسات دامن زدن به اين مسئله را برخلاف رويه اتحاد ملى و شعار امسال رهبرى معظم انقلاب اعلام كرد. على نيكزاد, با اظهار تأسف و انتقاد از انتخاب حديث روى اسكناس 5 هزار تومانى, ادامه داد: هر چند در معنى حديث كلمه پارسيان به معنى ايرانيان است ؛ ولى انتظار ميرفت حديث معنادار ديگرى براى درج روى اين اسكناس در نظر گرفته ميشد. 20:06 نظر شما نام: کیانوش" لاهیجی"kianoush ای-میل: 23:29 من دیشب محمد را در خواب دیدم حضرت گفت از طریق روشنگری به رئیس جمهور ایران اسلامی برسان که @ احمق نژاد جان@ منظور از پارسیان همان زردشتیان هستندن*بودن) ترا چه سنه که باسم من برایت 5000 هزار تومانی چاپ کردی بفکر نان شب و کار روزانه ملت باشد نه حمال علی گدا سبز و شاد به روشنگری تان ادامه بدهید |
|
|
|
|
|
#126 |
|
جهان افروز
![]() |
3ارديبهشت:دستگيری به خاطر همراه نداشتن قباله ازدواج ![]() منبع:http://yaghiha.blogfa.com می گفت: با نامزدم داشتم توی خيابان می رفتم. دستشو گرفته بودم و داشتيم با هم صحبت می کرديم. که يک دفعه خانمم دستشو از دستم جدا کرد و خشکش زد. ايستادم و نگاهش کردم که: چی شده؟ حرفی نزد. مسير نگاهشو که گرفتم ديدم دوتا مامور انتظامی به طرفمان دارند می آيند. - چرا شما دوتا دست همديگه رو گرفتين. فکر کردين اينجا شانزه ليزه س؟ نگاهی به آنها کردم. هنوز منگ بودم. نمی دانستم چی بگم چون خودم را برای چنين چيزی آماده نکرده بودم. - چی جناب؟ - چرا دست همديگه رو گرفتين، دوست دخترته؟ چه رژی هم زده!! عصبانی شدم. شيدا نگرانم بود. مثل هميشه که عصبانی می شم و يکدفعه نمی دونم چی می گم. از آستينم کشيد که: (مواظب باش، درست صحبت کن) گفتم - به شما چه آقا؟ مامور انگار که به مقدسات توهين کرده باشم گفت: خفه شو حرصم در آمد. گفتم يعنی چه. گفت: اين خانم با شما چه نسبتی داره؟ چرا دستشو گرفتي؟ گفتم:نامزدمه، در ضمن شما به چه حقی در مورد آرايش ظاهری زن من نظر می دين؟ - آها، پس نامزدته!! چطوريه که همه شماها تا گير مامور ميوفتين نامزد از آب در مياين؟ - آقا ما الان شش ماهه که عقد کرديم. نامزدم گفت و صدايش هم می لرزيد. در اين مواقع بدجوری می ترسد. مامور نگاهی انداخت. خجالتی هم در کار نبود. با چشمان هيزش چنان به خانمم نگاه می کرد که اگر دستم می رسيد بلايی به سرش می آوردم که تا آخر عمر يادش نرود. ولی حيف... قباله ازدواج خواست. گفتم: مگر بايد قباله ازدواج را همراه خودم داشته باشم؟ آقا من که نمی توانم با خودم قباله ازدواج حمل کنم، يا به گردنم بگيرم. گفت: با ما بياييد. توی کلانتری معلوم می شه. ياد دوران کودکيمان افتادم و ماجراهايی که تعريف می کردند. ياد روزهايی که قباله ازدواج تقريبا اجباری بود. خدايا چقدر ما داريم به عقب پرتاب می شويم. چه بر سر سرزمينمان آمده است! به کجا داريم می رويم؟ گفتم: قباله ازدواج همراه ندارم.ولی... ولی اگه بخوايد می تونيد با خونواده تماس بگيريد. و موبايل را به طرفش گرفتم. مامور با کمال بی خيالی گفت: از کجا معلوم که خونه تون باشه. همين جوری داشت توهين می کرد و حرف نمی زدم و خون خونم را می خورد. اعصابم به هم ريخته بود. خدايا چرا اينجوری شده است؟ چاره ای نبود. به همراه خانمم سوار ماشينشان شديم. دلم می خواست آنقدر سرشان داد می کشيدم و چشمان هيزش را برای هميشه می بستم. اينها که ادعای حراست از ناموس مردم را دارند چطور با نگاهشان سرتاپای ناموس مردم را کنکاش می کنند. چطور به آرايش لب خانم من گير می دهند. اينها چکاره هستند؟ توی راه هم طرف هرچه می توانست نثارمان کرد. بخاطر نامزدم حرفی نزدم. می ترسيد برايمان پرونده درست شود. تا به حال پايمان به کلانتری باز نشده بود. تشکيل پرونده هم يعنی از دست دادن موقعيت های شغلی در کشور. دو ساعتی درکلانتری تحت نظر بوديم تا پدر و مادر پير نامزدم آمدند و عقدنامه را آوردند و ماموران نظام جمهوری اسلامی هم لطف کردند و آزادمان کردند...رأفت اسلامی آقايان چقدر زيباست. چقدر اينها با مردم محترمانه برخورد می کنند. ماموری که مارا گرفته بود توی راهرو بود. نگاهی به خانمم انداخت و گفت: خانم يک کمی رعايت جامعه را بکنيد. ديگر نمی توانستم جلوی خودم را بگيرم. گفتم: يک روزی جواب تو و امثال تو را می دهم. زياد هم دير نخواهد بود. يک دفعه ديدم دارد به طرفم می آيد. پدر خانمم جلوشو گرفت و گفت: آقا جوونن، نمی فهمن، شما گذشت کنيد. بدون اينکه نگاهش کنم محکم دست خانمم را گرفتم و از در کلانتری خارج شدم... اين ماجرايی بود که بر سر دوستم و نامزدش اومده بود. جريان مال همين امروز است. 14:35 نظر شما نام: ایران ای-میل: 10:15 اینارو باید جمع کرد تو یک جزیره همرو با هم سوزوند نام: سرنگونی رژیم آخوندی ای-میل: 00:31 سالها است که مردم ایران از این رژیم دزد و کثیف ناراضی هستند و هیچ اصلاحی هم این رژیم افعی خطرناک را کبوتر نخواهد کرد. چاره فقط سرنگونی این رژیم است و بس و گرنه این فجایع باز تکرار و تکرار خواهند شد. نام: كاردو ای-میل: 23:28 رفيق، واقعا متاسفم.اما اميدوارام كه اين خشم و عصبانيت يك جهت گيري صرفا احساسي نباشه كه زود خاموش شه و اون روزي كه مي خوايم جواب اينا رو بديم با يك ديد راديكال و باز براي هميشه دمكراسي و انسان گرايي را براي همگان به ارمغان بيارييم و بنياد يك زندگي آزاد و انساني را بنا كنيم. موجيم كه آسودگي ما عدم ماست/ما زنده به آنيم كه آرام نگيريم. ****************** از افشا: وقتی که رهبر با دزدان باشد ماموران کلانتری هم وضعشان معلوم است. اینان برای تفریح و حال گیری این کار ها را میکنند ولی وقتی که مسئله اساسی باشدمثلا در منزل کسی دزدی شده و به کلانتری رفته است تا ماموران بیایند و تحقیق بکنند کلانتری ماشین ندارد. یادم میآید که پلیس تهران اعلام کرده بود هر مسئله ای دارید گزارش کنید.این وقایع برای من اتفاق افتاده بود یعنی در پارک بودم و برای استراحت رفته بودم دیدم که ماشین پلیس با چراغ گردان و آژیر وارد پارک شده است اول فکر کردم شاید تیراندازی هم بشود و خطر داشته باشد ولی ماموران بی عرضه را باخطر کاری نیست. ماشین پلیس به کنار یک صندلی رفت که دو نفر دختر و پسر کم سن آنجا نشسته بودند.بعدا در ماشین باز شد و پلیس احمق از پسر جوان پرسید (البته از بلندگوی ماشین هم پخش میشد!) آقا این خانم کی شماست؟ دختر عمویم است دوستش داری آوردی پارک پسر جوابی نداشت و آنان را با خود بردند وقتی که دزد خانه مرا سرقت کرد آقایان ماشین نداشتند و پلیسی در آنجا میگفت ما خودمان با دزدها همکاری داریم. |
|
|
|
|
|
#127 |
|
جهان افروز
![]() |
روشنگری. کيهان در مطلبی تحت عنوان "چرا داد شما بلند مى شود" به جدال های متداول با همدستان اصلاح طلب خود در حزب آقای کروبی و روزنامه اعتماد ملی پرداخته است. در بخشی از اين مطلب به قتل های زنجيره ای هم اشاره است که "چو نيک بنگری"، اعتراف به آن است که رهبر عظيم الشان کيهان يعنی آقای خامنه ای عنصر موساد است. در اين بخش از مطلب چنين آمده است:
"اعتماد ملى در جاى ديگرى از نوشته خود به ماجراى قتل هاى زنجيره اى اشاره كرده است كه بايد گفت كيهان قبل از همه در اين باره موضع گرفت و با ارائه اسنادى اعلام كرد كه عاملان اصلى قتل هاى زنجيره اى وابسته به موساد بوده اند و اكنون نيز بر همين باور است، اين افشاگرى كيهان با واكنش شديد راديو اسرائيل روبرو شد و در ضمن كيهان از رابطه برخى از اين عوامل با دوستان شما به خوبى خبر دارد و ظاهرا به همين علت است كه حزب اعتماد ملى در اين ماجرا از ترفند فرار به جلو استفاده كرده است. البته بسيار بديهى است كه وقتى كيهان دست موساد در قتل هاى زنجيره اى را افشاء مى كند، كسانى كه مطابق اسناد اعلام شده كيهان با محافل صهيونيستى فالوده مى خورند از اين افشاگرى عصبانى مى شوند. " چه کسی ترديد دارد که آمر قتل های زنجيره اي، خامنه ای و عوامل قتل، عوامل خامنه ای بوده اند؟ يکی از اين عوامل يعنی روح الله حسينيان، مدافع سعيد امامي، روز گذشته به سمت مشاور احمدی نژاد برگزيده شد. پيوند اين نوع اشخاص با جناح رهبر جمهوری اسلامی و طبيعتا کيهانيان بر کسی پوشيده نيست. آنچه بر همه پوشيده بود ارتباط اين اشخاص با موساد بود که به ياری کيهان اکنون همه از آن اطلاع يافته اند. کيهان بايد مراقب باشد که در افشاگری از خط قرمز عبور نکند، وگرنه ممکن است " عوامل موساد" که کابينه احمدی نژاد اکنون از آن ها اشباع شده است،" حذف زنجيره ای" خطر را را در دستور قرار بدهند. 02:07 |
|
|
|
|
|
#128 |
|
جهان افروز
![]() |
5ارديبهشت.الهام: گزينه ,نوع پوشش, در اولويت نيست/فرار از پاسخگويی در مورد ادعای مشابه احمدی نژاد اعتماد. پاسخگوى برخورد با ,بدحجابى, قوه قضائيه است سخنگوى دولت حوزه برخورد با ,ناهنجارى ها, را حوزه اجرايى قوه قضائيه دانست و پاسخگويى به انتقادات وارده به برخوردهاى اخير با ,بدحجابى, را وظيفه اين قوه عنوان کرد. روز گذشته نشست هفتگى غلامحسين الهام با خبرنگاران در شرايطى برگزار شد که حجم وسيعى از سوالات پيرامون برخوردهاى اخير نيروى انتظامى با ,بدحجابى, مطرح شد. الهام بدون اينکه پاسخ صريح و روشنى در اين خصوص ارائه کند پاسخگويى به اين دست از سوالات را در حوزه دولت ندانست. به طورى که وقتى مقابل سوال خبرنگارى راجع به نامه کلهر مشاور احمدى نژاد در امور اطلاع رسانى خطاب به نيروى انتظامى قرار گرفت، از وجود اين نامه اظهار بى اطلاعى کرد و نامه مذکور را موضع رسمى دولت ندانست. الهام تاکيد کرد هيچ بخشى از دولت در امور قضايى مداخله نداشته و نخواهد داشت. وى برخورد نيروى انتظامى با ,ناهنجارى هاى مجرمانه, اخير را به عنوان ضابط ارزيابى کرد که زير نظر دادستان اداره مى شود و گفت دولت در اين گونه امور دخالت ندارد. الهام در پاسخ به سوال خبرنگارى در اين خصوص، از گزينه ,نوع پوشش, به عنوان يکى از مصاديقى که در اولويت نيست نام برد و تصريح کرد؛ برخى از مظاهر فساد از جمله پوشش هاى نامناسب ناشى از زياد داشتن و خرج کردن هاى زياد است. وى فضايى که خبرنگار مذکور پيرامون مفاسد اجتماعى نظير فروش مواد مخدر به دانش آموزان در گذرگاه ها ترسيم کرده بود را چندان ,غليظ, ندانست و گفت؛ اينها موضوعاتى نظرى و کارشناسى است و در نشست هاى فرهنگى مى توان به ريشه يابى آن پرداخت. در عين حال پوشش در کنار خوراک و مسکن نياز اوليه هر فرد است و قطعاً بايد از پوششى استفاده کرد که هم از خود فرد حفاظت کند و هم از فرهنگ مان، چرا که لباس نشان دهنده هويت است. وى سياست دولت را مبارزه با فقر عنوان کرد و با تاکيد بر اينکه بايد شرايط را براى توسعه عادلانه امکانات فراهم کنيم، چرا که عدالت امنيت مى آورد افزود؛ مساله اصلى ما عدالت است و توازن براساس عدالت بايد در جامعه برقرار شود و در عين حال تاکيد داريم فساد مبتنى بر فقر و فساد مبتنى بر ثروت، هر دو فساد است. نيروى انتظامى نيز دو وظيفه دارد، يکى وظيفه اجتماعى و امنيتى و يکى برخورد با ناهنجارى هاى مجرمانه که رياست اين امور و پاسخگويى آن با قاضى و دستگاه قضايى است و دولت در امور قضايى دخالت نمى کند. |
|
|
|
|
|
#129 |
|
جهان افروز
![]() |
5ارديبهشت.انتصاب حسينيان مدافع سعيد امامی به عنوان مشاور سياسی امنيتی احمدی نژاد بی بی سی روح الله حسينيان، رئيس مرکز اسناد انقلاب اسلامی ايران و از روحانيان جنجالی نزديک به طيف تندرو گروه های موسوم به راست، با حکم محمود احمدی نژاد به سمت مشاور سياسی و امنيتی رياست جمهوری منصوب شد. آقای حسينيان پس از قتل تعدادی از روشنفکران و فعالان سياسی در سال 1377 خورشيدی (1998 ميلادی) که به قتل های زنجيره ای معروف و به عوامل خودسر در وزارت اطلاعات ايران نسبت داده شد، در سخنانی جنجال برانگيز ماجرای کشته شدن فروهرها، مختاری و پوينده را به 'دوم خردادی ها' و نزديکان محمد خاتمي، رئيس جمهور وقت، نسبت داد. پس از مرگ سعيد امامي، متهم رديف اول اين پرونده، که اعلام شد در زندان خود را با 'داروی نظافت' کشته است، روح الله حسينيان از معدود چهره های سياسی شناخته شده ای بود که در مراسم ختم وی شرکت کرد. آقای احمدی نژاد در بخشی از حکم انتصاب آقای حسينيان به تمجيد از آنچه 'تعهد دينی-انقلابی و سوابق و تجربيات ارزشمند' وی ناميده، پرداخته است. بنا به زندگينامه مندرج از آقای حسينيان در وبسايت مرکز اسناد انقلاب اسلامی ايران، وی متولد سال 1334 خورشيدی (1955 ميلادی) در شيراز است و از محصلين مدرسه حقانی بوده است. |
|
|
|
|
|
#130 |
|
جهان افروز
![]() |
اخبار
5ارديبهشت.درگيری بر سر تقسيمات کشوری دراقليد بی بی سی تصميم گيريهای دولت ايران در زمينه تقسيمات کشوری بار ديگر حادثه آفريد و اين بار شهر اقليد در استان فارس صحنه درگيريهايی شد که آن گونه که در گزارشها آمده، به برخورد پليس با معترضان و برقراری حکومت نظامی در اين شهر انجاميد. دامنه درگيری در اقليد به جايی رسيده که نماينده اين شهرستان در مجلس به مردم شهر توصيه کرده که تحت هيچ شرايطی از خانه خارج نشوند و مستقيماً از آيت الله خامنه ای رهبر ايران تقاضای کمک کرده است. وزارت کشور ايران اخيراً دهستان خسرو و شيرين را از شهرستان اقليد جدا و به شهرستان آباده در مجاورت آن ملحق کرد، اما اين جابجايی باعث شد که شماری از مردم شهرستان اقليد دست به تجمع اعتراض آميزی بزنند که آن گونه که در گزارشها آمده، با گذشته يک هفته همچنان ادامه دارد. اين تظاهرات در پنج روز نخست با آرامش برگزار شده اما از دو روز پيش به خشونت گراييده و طی آن برخوردهايی ميان پليس و معترضان رخ داده، مأموران انتظامی با استفاده از گاز اشکآور به متفرق کردن معترضان پرداخته اند و در اين ميان، چند مدرسه، پنج بانک و همچنين ادارات تأمين اجتماعي، آموزش پرورش و فرمانداری اقليد هدف حمله قرار گرفته و خسارت ديده است. عده ای از تظاهرکنندگان نيز با آتش زدن حلقه های لاستيک در بلوار مطهری که فرمانداری اقليد در آن قرار دارد، اعتراض خود را ابراز کردند و عده ای نيز با سردادن شعار خواهان استعفای فرماندار شدند. اين درگيريها باعث شده که برخی از مدارس، ادارات، اماکن عمومی و همچنين بازار و مغازه ها در شهر تعطيل شود. گزارشها حاکی از اين است که پنج نفر طی اين نا آراميها زخمی شده اند و پليس عده ای را دستگير کرده است اما مسئولان محلی دستگيری افراد را تکذيب می کنند. استاندار فارس، فرماندار شيراز را به نمايندگی از خود برای گفتگو با معترضان و آرام کردن اوضاع به اقليد فرستاده است. محمود احمدی نژاد، رئيس جمهور ايران هشت روز پيش به شهر اقليد سفر کرد و احمد نيکفر، نماينده اين شهرستان در مجلس طی سخنرانی خود که در حضور آقای احمدی نژاد در جمع گروهی از مردم ايراد شد گفت: "دهستان خسرو شيرين، پاره تن اقليد و منطقه سرحد چاردانگه است و مردم اقليد و جمعی از اهالی اين روستا مصرانه تقاضا دارند موضوع الحاق آن به آباده برای هميشه منتفی شود". وی در اين سخنرانی در عين حال اذعان کرد که تصميم مسئولان برای جدايی دهستان خسرو و شيرين از اقليد بر اساس تقاضای مردمی انجام گرفته اما تصريح کرد: "شما می دانيد اگر تقاضای مردم مبنای تصميم گيری باشد، سنگ روی سنگ بند نمی شود". پس از وقوع درگيری در شهر اقليد، آقای نيکفر در نطق پيش از دستور خود در مجلس شورای اسلامی گفت که هنگام سفر آقای احمدی نژاد به اقليد از او خواسته بوده که موضوع جدايی دهستان خسرو و شيرين از اين شهرستان را مطرح نکند اما گويا آقای احمدی نژاد اين توصيه را ناديده گرفته و موضوع را مطرح کرده که سبب اعتراض مردم شده است. آقای نيکفر خطاب به نمايندگان مجلس گفته است: "پس از طرح اين موضوع توسط رئيس جمهور مردم را به خويشتنداری دعوت کردم اما مردم در شروع راهپيمايی آرام خود هيچ حرف شنوی از من نداشتند و شعارهايی عليه من و ديگر مسئولان استان سردادند اما پس از موضعگيری برخی مسئولان عليه من، مردم حساس شدند و شعارهای خود را به نفع من برگرداندند اما به ناحق مسئولان تهمت تحريک مردم را به من زدند". وی به نوبه خود برخی مسئولان محلی را به بی تدبيری متهم کرده و گفته: "متأسفانه مردمی را که با تمام وجود در خدمت انقلاب بودند به خاک و خون کشيدند و مغرورانه در شهر حکومت نظامی برقرار کردند". تغييرات در تقسيمات کشوری تاکنون بارها در ايران حادثه آفريده و به درگيريهای خونين انجاميده است. يکی از بارزترين نمونه های اين درگيريها به شهرستان سميرم در مجاورت شهرستان اقليد باز می گردد که در استان اصفهان واقع است و دهستان خسرووشيرين نيز با اين شهرستان هم مرز است. چهار سال پيش، تصميم دولت به جدايی دهستان وردشت از سميرم و الحاق آن به شهرستان تازه تأسيس دهاقان باعث درگيری ای در سميرم شد که هشت نفر، از جمله دو مأمور نيروی انتظامی در آن جان باختند و دست کم يکصد وپنجاه نفر طی آن زخمی شدند. يکی از دلائل عمده اعتراضاتی که به تغيير در تقسيمات کشوری در ايران انجام می گيرد، وابستگيهای قومی و طايفه ای است. دهستان خسرو و شيرين همچون شهرستان سميرم که چهار سال پيش صحنه درگيری شد بافتی عشايری دارد و از سکونتگاههای ايل قشقائی است. اراضی دهستان خسرو و شيرين که از لحاظ زيبائی طبيعی شهرت دارد، از مراتع ييلاقی ايل قشقائی به شمار می رود. 23:52 نظر شما نام: کیانوش" لاهیجی"kianoush ای-میل: 09:59 اعتراض مردم ریشه دیگر دارد تقسیمات اداری کشوری باید بوسیله همپرسی از مردم همان شهر/روستا ویا استان انجام بگیرید دولت ورئیس جمهور غلط می کند در بازدید دستور دهد این به آن شهر و استان وابسته بشود رژیم اسلامی از طریق ایجاد بحران داخلی و جنگ قومی بر سقوط حاکمیت اش جلوگیری می کند مردم را با روشنگری بر علیه دولت متحد کنید |
|
|
|
|
|
#131 |
|
جهان افروز
![]() |
5ارديبهشت:احمدی نژاد با رد مصوبه شورای عالی پول و اعتبار, نرخ بهره بانکی را کاهش داد
خبرگزارى فارس: با رد مصوبه شوراى پول و اعتبار از سوى رئيس جمهور، نرخ سود بانكى براى سال 86 كاهش پيدا كرده است. به گزارش خبرنگار اقتصادى خبرگزارى فارس، پيشتر شوراى پول و اعتبار نرخ سود بانكى را براى سال 86 رقم 14 درصد تعيين كرده بود كه اين رقم مورد موافقت رئيس جمهور قرار نگرفت و كاهش پيدا كرد. ماده دو آيين نامه اعطاى تسهيلات بانكى مصوب 14/10/62 هيأت وزيران و اصلاحى 12 خرداد 72 تصريح دارد بر اين كه نرخ سود بانكى پس از تصويب در شوراى پول و اعتبار بايد به تائيد رئيس جمهورى برسد تا نهايى شود. |
|
|
|
|
|
#132 |
|
جهان افروز
![]() |
5ارديبهشت.اتوبوس های نجابت در اسرائيل
روشنگری. همتايان رژيم ايران در اسرائيل اتوبوس های نجابت در اسرائيل به راه انداخته اند که بخش های زنانه و مردانه آن از هم جداشده است. حتی وقتی زن و شوهرها سوار اين اتوبوس های ميشوند از هم جدا شده و هريک در بخش های ويژه خود می نشينند. خود يهوديان متعصب که اين اتوبوس ها را به راه انداخته اند، آن ها را اتوبوس نجابت می خوانند. اتوبوس های نجابت اکنون در سی خط اتوبوس رانی عمومی در اسرائيل به راه افتاده است. |
|
|
|
|
|
#133 |
|
جهان افروز
![]() |
تيم قتل های زنجيره ای در کابينه احمدی نژاد
*با برگماری روح الله حسينيان به عنوان مشاور سياسی و امنيتی از سوی احمدی نژاد در کنار وزرای شکنجه گر و متهم به کشتار توده ای دگرانديشان و قتل و آدم ربايی و ترور شخصيت (محسنی اژه ای, صفار هرندی, پورمحمدی) غلظت نظامی و امنيتی ترکيب کابينه دولت نهم افزايش بيشتری يافته است و نفوذ بقايای باند سعيد امامی در دولت نهم تقويت شده است. روشنگری:به جز چهره های کمتر شناخته شده اما نظامی و امنيتی در کابينه احمدی نژاد که پرونده جرايم آنها در بيرون از دايره بسته "خودی ها"ی رژيم چندان روشن نيست, حداقل سه وزير در کابينه او با پرونده قتل های زنجيره ای و قتل عام زندانيان سياسی مرتبط هستند. اين سه تن يکی وزير اطلاعات, محسنی اژه ای است که علاوه بر پرونده های فساد و سواستفاده از قدرت در ربودن و قتل پيروز دوانی در اوايل شهريور ماه ١٣٧٧ مشارکت داشته است, نفر دوم صفار هرندی وزير فعلی ارشاد و از اعضای سابق تيم روزنامه کيهان است که در سناريوسازی برای قتل های زنجيره ای مشارکت داشته و از طريق نشر اکاذيب و ترور شخصيت دگرانديشان منتقد رژيم به عاملان قتل های زنجيره ای برای کشتار و آدم ربايی گرا می داده است. پس از رو شدن ماجرای قتل های زنجيره ای روشن شد که برخی از اعضای تيم کيهان به عنوان بخشی از تيم سعيد امامی در وزارت اطلاعات وقت در دوره فلاحيان و از جمله آنها حسين شريعتمداری علاوه بر سناريو نويسی و ترور شخصيت در بازجويی و شکنجه زندانيان نيز شرکت داشته است. فرد سوم پور محمدی وزير کشور فعلی است که مدتها جزو گردانندگان پشت صحنه دولت موازی در دستگاه ولايی بوده است و پس از انتخابات سوم تير از سايه بيرون آمده است. پورمحمدی از اعضای تيم سه نفره کشتار زندانيان سياسی در تابستان 67 به دستور خمينی است. او در عين حال در دوره نخست انقلاب در بندر عباس حکم اعدام دهها تن از جوانان انقلابی و دگرانديش را صادر کرده است. پورمحمدی از آن چهره های مخوف امنيتی است که انتخاب او به عنوان وزير کشور حتی در ميان اصولگرايان نيز موجب ايجاد وحشت شد و در زمان معرفی اعضای کابينه و رای گيری در مجلس مخالفت هايی در باره رابطه انتخاب او به عنوان وزير کشور و امنيتی و اطلاعاتی شدن فضای جامعه مطرح گرديد. با اين حال احمدی نژاد به وجود اين سه چهره بدنام و دژخيم در کابينه اش اکتفا نکرد. او سردار نقدی شکنجه گر شهرداران اسبق تهران را به عنوان رييس ستاد مبارزه با قاچاق کالا برگماشت. سردار نقدی علاوه بر شکنجه شهرداران متهم به فساد مالی, چندين فقره پرونده تجاوز جنسی مسکوت مانده دارد. احمدی نژاد در کنار اين افراد اکنون انتخاب تازه ای از تيم طراحان و مدافعان قتل های زنجيره ای صورت داده است و روح الله حسينيان رييس مرکز اسناد انقلاب اسلامی, يار غار سعيد امامی و حامی وفادار او را به عنوان مشاور سياسی و امنيتی خود برگزيده است. با برگماری روح الله حسينيان در کنار چهره های شکنجه گر و متهم به کشتار توده ای دگرانديشان و قتل و آدم ربايی و ترور شخصيت به عنوان مشاور سياسی و امنيتی از سوی احمدی نژاد, غلظت نظامی و امنيتی, ترکيب کابينه دولت نهم افزايش يافته است و نفوذ بقايای باند جنايتکار سعيد امامی در دولت نهم تقويت شده است. اين در حالی است که دامنه سرکوب فعالان کارگری, زنان, دانشجويان, همچنين موارد آدم ربايی, شکنجه و بدرفتاری با زندانيان سياسی و اعدام قربانيان آسيب های اجتماعی افزايش يافته است و روزی نيست که خبرهای تازه ای در باره سرکوب ها منتشر نشود. نياز به سرکوب و جذب عناصر آدمکش و بدنامی چون روح الله حسينيان و تقويت غلظت امنيتی دولت, آن هم در شرايطی که دامنه اعتراضات به وضع موجود رو به افزايش است و تنگناهای تدريجا تشديد شونده ناشی از تحريم امکان انفجار شورش های خودانگيخته را بالا می برد, پيش از هر چيز نگرانی نسبت به وضعيت فعالان علنی جنبش های اعتراضی را که عملا در تور امنيتی رژيم قرار دارند افزايش می دهد. حتی در چهارچوب ستيزه های جناحی نيز با توجه به عموميت يافتگی فساد در همه جناح های رژيم و اشراف اطلاعاتی حسينيان که "مخزن اسرار نظام" و به عبارت ديگر مخزن اسناد جنايات رژيم به شمار می رود, اين احتمال مطرح است که احمدی نژاد از وی و اطلاعاتش به عنوان اهرمی برای مقابله با منتقدان درون حکومتی بهره برداری کند. حسينيان از جمله افرادی است که بعد از سر به نيست شدن سعيد امامی قتل های زنجيره ای و بويژه قتل داريوش و پروانه فروهر را به خاتمی و اصلاح طلبان حکومتی نسبت داده بود. 03:50 نظر شما نام: sogol ای-میل: 23:06 jaleb ast ke man matne hamin safhe ro copy kardam نام: sogol ای-میل: 23:05 با برگماری روح الله حسينيان به عنوان مشاور سياسی و امنيتی از سوی احمدی نژاد در کنار وزرای شکنجه گر و متهم به کشتار توده ای دگرانديشان و قتل و آدم ربايی و ترور شخصيت (محسنی اژه ای, صفار هرندی, پورمحمدی) غلظت نظامی و امنيتی ترکيب کابينه دولت نهم افزايش بيشتری يافته است و نفوذ بقايای باند سعيد امامی در دولت نهم تقويت شده است. نام: ع . ش . ع ای-میل: 20:45 آیه 113 سوره هود و میل نکنید به سوی کسانی که ستم کردند که آتش آنها به شما هم برسد ............................. اعتقاد داشتن به خدا و آخرت و روز قیامت ( یوم الدین ) و جهنم و بهشت انسانها را از کاری خلاف و ستم باز میدارد و کسانی که ایمان داشته باشند که خدا تمام اعمال آنها را می بیند و از فکر اندیشه آنها خبر دارد با این ایمان حتی بصورت مخفی هم کار خلاف انجام نمی دهد و خدا را پلیس و قانون وجود خود میداند ................. آنهائی که جامعه را بسوی فساد و دزدی و قتل و جنایات وفحشا می کشند و با ایجاد تورم و گرانی و بیکاری خانواده ها را متلاشی می کنند و سبب می شوند تا در اثر اختلافات دختران و پسران با پدر و مادران خود اختلاف پیدا کنند و از منزل فرار کنند اینها گروهی هستند که با مدیریت خود به مردم ستم کردند و حق جامعه را پایمال کرده اند و حاکمان در کشور همانند پدر و مادر در خانواده می ماند ( خانواده هم یک کشور کوچک است و پدر و مادران حاکمان آنها ) و اگر پدر و مادر در خانواده میان فرزندان خود ظلم روا دارند و ستم کنند در اصل در مدیریت خانواده عدالت نسبی رعایت نکرده اند به فرزندی برسند و فرزندی نرسیده به دزدی و فساد روی آورد و در این جامعه گروهی از زنان بیوه و ازدواج نکرده مجبورند باز هم می گویم مجبورند به فحشا روی آورند و این سیستم و مدیریت کشوری حاکمان این مسئله را بوجود آورده است تا فاصله طبقاتی در اجتماع زیاد باشد و گروهی آنقدر داشته باشند که ندانند چطور خرج کنند و گروهی آنقدر نداشته باشند وندانند چطور زندگی کنند این گروهی که در متن است حاکمان ظالم و ستمگر جامعه هستند که جامعه ایرانی را به این روز انداخته اند و برای نجات این جامعه باید خود مردم حرکت داشته باشند تا در مقابل این تبعیض ها وظلم ها حق خود را بگیرند واین جامعه بیکار و سرگردان جامعه حق زندگی دارند و چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است نباید این دولت و سیستم با بودن فقیر و مستمند و بیکار در کشور به سوریه و لبنان و عراق و فلسطین کمک کند و باید با پرداخت های خارجی به داخل خانواده خود برسد مانند این بماند که یک خانواده کوچک که یک کشور کوچک است پدر و مادر ها فرزندانشان گرسنه باشند ولی به فرزندان همسایه کمک کند این عملکرد واقعا درست است و این سیاست در ست است و این مردم است که بدانند این حکومت طبق آیه ستم می کند یا نه و یا باید با او همکار کند یا نه و حتی یک رای دادن تایید دولت است و حمایت از ستمگر الی اخر |
|
|
|
|
|
#134 |
|
جهان افروز
![]() |
6ارديبهشت :رايس: آمريكا آماده تغيير سياست 27 ساله خود در قبال ايران است
خبرگزارى انتخاب : کندوليزا رايس وزير امور خارجه امريکا امروز پنجشنبه در نروژ اعلام کرد، امريکا اماده است تا مشروط به اقدام تهران در تعليق فعاليت غنى سازى اورانيوم و اغاز مذاکرات براى پايان دادن بن بست هسته اى با غرب ، تماسهاى خود را با ايران تجديد کند . به گزارش خبرنگار سرويس بين الملل خبرگزاری ,انتخاب, به نقل از خبرگزاری آلمان، کندوليزا رايس وزير امور خارجه امريکا پس از ديدار و گفتگو با همتاى نروژى وى دراسلو و در استانه اغاز نشست وزيران امور خارجه کشورهاى عضو ناتو و روسيه با بيان اين مطلب به خبرنگاران گفت، امريکا اماده است تا سياست 27 خود را در خصوص ايران مورد بازنگرى قرار دهد . رايس گفت، امريکا اماده است تا با ايران پشت يک ميز بنشيند . وى خاطر نشان کرد، هيچکس نمى گويد تهران حق ندارد فناورى غير نظامى هسته اى داشته باشد ولى در هر حال براى نشستن پشت ميز مذاکره ، ايران بايد فعاليت غنى سازى اورانيوم را به تعليق در بياورد . رايس تاکيد کرد ،در صورت موافقت تهران با اين قضيه ، تحريمهاى فعلى سازمان ملل متحد بر ضد ايران نيز مى تواند متوقف شود . اظهارات امروز رايس در حالى صورت مى گيرد که خاوير سولانا مسئول ارشد سياست خارجى اتحاديه اروپا و على لاريجانى دبير شوراى عالى اميت ملى ايران روز دوم مذاکرات خود را در انکارا در خصوص برنامه هسته اى تهران اغاز کرده اند . 20:59 نظر شما نام: حس قوی - ما مردم ایران هوشیاریم ای-میل: 00:30 خوب نیک تر بنگری اینها از اول برادر احمدی نژاد و خواهر رایس بودند. نام: غافل ای-میل: omidvar23:04 جون نیک بنگری همه تزویر میکنند بیجاره ملت ایران ....... |
|
|
|
|
|
#135 |
|
جهان افروز
![]() |
6ارديبهشت :مذاکرات هستهای: تعليق دوجانبه؟ صداى آلمان:خبرگزاری رويترز به نقل از مشاوران سولانا گزارش داد که هدف اتحاديه اروپا ازمذاکره با ايران "تعليق دوجانبه" است، بدين معنی که ايران از غنيسازی اورانيوم دست بردارد و غرب نيز تحريمهای شورای امنيت سازمان ملل را لغو کند. |
|
|
|
|
|
#136 |
|
جان افروز
گاه ِ نام نویسی: Dec 2006
محل زندگی: بهشت زمین .... ایران ...
شمارگان پیک ها: 1,953
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts نیروی تلاش و پیشینه: 33
![]() |
احضار رایس به کنگره ۰۶ ارديبهشت ۱۳۸۶ کمیته بررسی سهل انگاری مجلس نمایندگان امریکا با فراخواندن کاندولیزا رایس وزیر خارجه بوش به مجلس برای او احضاریه صادر کرد. خبرگزاری فرانسه :کنگره امریکا رایس را به منظور پاسخگویی درباره توجیه شتابزده دولت بوش برای اشغال عراق، احضار کرد. هانری واکسمن رئیس دمکرات کمیته کنترل عملکرد دولتی در مجلس نمایندگان گفت : رایس مشاور امنیت ملی کاخ سفید در سال 2003 با وجود تردید دستگاه های اطلاعاتی امریکا، ادعای بوش را مبنی بر اقدام صدام برای وارد کردن اورانیوم از نیجریه تایید کرده است. واکسمن با بیان اینکه رایس به عنوان مشاور امنیت ملی در آن زمان , برای شفاف سازی دلایل جنگ عراق از موقعیت ممتازی برخوردار بوده است، گفت : در صورتی که رایس از پاسخگویی امتناع کند,برای توسل به اختیاراتی که به دست آورده است تردید به خود راه نخواهدداد. وی با اشاره به بی نتیجه بودن مذاکرات درباره پاسخگویی داوطلبانه رایس , عمیقا ابراز تاسف کرد که رایس راه دیگری جز توسل به صدور احضاریه درمقابل آنان باقی نمی گذارد . امریکا به بهانه تسلیحات کشتارجمعی عراق در سال 2003 این کشور را اشغال کرد اما مقامات کاخ سفید تاکنون نتوانسته اند ادعای خود را ثابت کنند.
|
|
|
|
#137 |
|
آشنای دیرین
شمارگان پیک ها: 365
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts نیروی تلاش و پیشینه: 16
![]() |
کارگران، دانشجویان، مردم شریف
با شروع اعتراضات معلمان از بهمن ماه سال ٨٥، حکومت از هیچ اقدامی برای به شکست کشاندن اعتراضات بحق ما فروگذار نکرده است. تعدادی از همکاران ما که پس از اعتصاب روزهای ٢٦ و٢٧ فروردین دستگیر شده بودند، همچنان در زندان هستند، بسیاری دیگر را در سراسر کشور احضار و تهدید کرده اند که دست از اعتصاب و اعتراض بردارند، به گفته همکارانمان در همدان حقوق برخی معلمانی که در اعتصاب شرکت کرده بودند را قطع کرده اند و امروز خبردارشدیم تهدید انفصال از خدمت را در مورد یکی از همکارانمان اجرا کرده اند و شایع است بسیجیان به اسم معلمان و در حمایت از دولت برای ارعاب ما روز شنبه تظاهرات خواهند کرد. پاسخ ما به اقدامات سرکوبگرانه دولت، ادامه گسترده تر مبارزه برای آزادی همکارانمان و تحقق مطالباتمان خواهد بود. دامنه این اقدامات به معلمان محدود نمانده. در هفته های گذشته فشار به کارگران، دانشجویان و زنان هم افزایش یافته است. محمود صالحی فعال سرشناس کارگری را دو هفته پیش در سقز دستگیر کرده اند. تعدادی ازدانشجویان دانشگاه بابلسر نیز درهمین ایام دستگیر شده اند که به دلیل اوج گرفتن و سراسری شدن اعتراضات دانشجویان، دولت عقب نشست و مجبور شد تعدادی از آنها را آزاد کند. از هفته گذشته بگیرو ببند زنان را نیز برای حجاب شروع کرده اند. هدف حکومت از این سرکوب های گسترده، مرعوب کردن ما و مقابله با یکپارچه شدن مبارزاتمان در آستانه ٩ تا ١٢ اردیبهشت است. باید این روزها را به روزهای اتحاد وهمبستگی صفوف اعتراضاتمان تبدیل کنیم. دوستان، ما نیز رفاه وخوشبختی را حق مسلم همه احاد جامعه میدانیم. مبارزه ما بخشی از مبارزه کل جامعه برای رفع تبعیض وبی عدالتی است و پیروزی ما در این مبارزه پیروزی مهمی برای کل جامعه خواهد بود. کانون صنفی معلمان فراخوان اعتصاب سراسری در روزهای ٩و١٢ اردیبهشت را داده است. ١١ اردیبهشت هم روز جهانی کارگر است و تشکلهای کارگری اعلام کرده اند این روز را هرچه باشکوهتر برگزار خواهند کرد. ما روز یکشنبه ٩اردیبهشت در سراسر کشوراعتصاب خواهیم کرد. از همین امروز به هر شکل که میتوانید باما اعلام همبستگی کنید. با دادن پیام و شرکت در تجمعات معلمان، از اعتراض واعتصاب ما حمایت کنید. روز٩اردیبهشت شما هم کار و درس را تعطیل کنید و همراه فرزندانتان به مدارس بیایید و ازمعلمین و خواسته هایشان پشتیبانی کنید. حمایت شما عامل مهمی در پیروزی مبارزه ما است. در این روز باید زمینه برگزاری هرچه وسیعترو مشترک ١١ و١٢ اردیبهشت را فراهم کنیم. در این روز همصدا باهم - خواهان آزادی فوری معلمان، کارگران ودانشجویان دستگیر شده و همه زندانیان سیاسی خواهیم شد. - خواهان اجرای کامل نظام هماهنگ پرداخت ولغو قراردادهای موقت خواهیم شد. - خواهان جمع شدن بساط حراست و نیروهای سرکوبگر از مدرسه وکارخانه و دانشگاه خواهیم شد. صدای اعتراض معلم
|
|
|
#138 |
|
جان افروز
![]() |
عراق: حضورایران درشرم الشیخ حیاتی است ۰۶ ارديبهشت ۱۳۸۶ وزير امور خارجه عراق حضور ايران در اجلاس شرم الشيخ را ضروري و حياتي برشمرد. به گزارش خبرگزاري فارس، هوشيار زيباري وزير خارجه عراق امشب چهارشنبه پس از ديدار با منوچهر متكي در كنفرانس خبري مشترك با وي، در جمع خبرنگاران با ابراز خرسندي از حضور در ايران، گفت: به منظور تكميل رايزنيها درباره موضوعات مورد علاقه دو كشور و امنيت و ثبات عراق به تهران سفر كردهام. وي با بيان اين كه حامل پيامي از سوي دولت عراق براي جمهوري اسلامي ايران براي شركت در اجلاس شرم الشيخ است، اين اجلاس را نقطه عطف بسيار مهمي خواند و گفت: ما موضع ايران را درك ميكنيم. وزير خارجه عراق با ذكر اين نكته كه ايران تاكنون تصميم نهايي را براي حضور در اين اجلاس اتخاذ نكرده، اظهار داشت: آمدهايم توضيحاتي در رابطه با ابهامات ايران در اين زمينه ارائه دهيم و همچنين توضيح دهيم كه دولت عراق نيازمند مشاركت همه كشورها به ويژه ايران در اين اجلاس مهم است. وي اضافه كرد: در اين ديدار آقاي متكي را در جريان آخرين اقدامات مقدماتي براي تشكيل اين اجلاس قرار داديم. زيباري در ادامه با اشاره به روابط رو به رشد دو كشور در همه زمينهها، از علاقهمندي كشورش براي تداوم اين روابط و همكاريها خبر داد. وزير امور خارجه عراق در ادامه و در پاسخ به سؤالي در خصوص آخرين وضعيت 5 مأمور سركنسولگري ايران در اربيل كه توسط نيروهاي آمريكايي بازداشت شدهاند، با اشاره به تلاش دولت عراق در زمينه آزادي اين افراد و با بيان اين كه اين افراد از چندين سال پيش با اطلاع دولت عراق و مقامات دولت منطقهاي در اربيل مشغول به فعاليت بودند، اقدامات اين افراد را علني خواند و افزود: آنها خدماتي به مردم منطقه ارائه ميكردند. زيباري با ذكر اين نكته كه از زمان دستگيري اين افراد تا به امروز چه به صورت علني و چه از طريق ديپلماتيك خواستار آزادي اين افراد شدهايم، اظهار داشت: ما نسبت به آزادي آنها در آينده خوشبين هستيم. وي با تأكيد بر اين كه من هيچگونه تضميني ندادم و نميخواهم اين موضوع را به درخواست خود از ايران براي مشاركت در اجلاس شرم الشيخ پيوند دهم، خاطرنشان كرد: تلاشهاي دولت عراق در اين زمينه ادامه دارد و اميدواريم تحولات مثبتي در اين باره رخ دهد. وي با بيان اين كه آزادي اين 5 نفر با شركت ايران در اجلاس شرم الشيخ ارتباطي ندارد، گفت: براي آقاي متكي نيز توضيح دادم كه ما به عنوان دولت عراق نميتوانيم تضميني بدهيم ولي تلاشهاي ما براي آزادي اين افراد و بازگرداندن آنها به خانوادههايشان ادامه دارد. خبرنگاري از زيباري در خصوص خواستههاي دولت عراق از كشورهاي شركتكننده در اجلاس شرم الشيخ و همچنين تأثير شركت ايران در اين اجلاس سؤال كرد كه وزير خارجه عراق در پاسخ اظهار داشت: آنچه عراق از اين كنفرانس ميخواهد همكاري مشترك كشورهاي همسايه با طرفهاي بينالمللي ذيربط و تأثيرگذار در مسئله عراق به منظور تحقق امنيت و ثبات در اين كشور است. وي با بيان اين كه مسئوليتهايي براي حمايت از عراق و كمك به اين كشور به منظور تسلط بر خشونت و تروريسم بر دوش همگان قرار دارد، خاطرنشان كرد: تلاش منطقهاي، عربي و بينالمللي به تحقق اين امر كمك ميكند. هوشيار زيباري همچنين ابراز اميدواري كرد كه تشنجهاي موجود بين ايران و آمريكا و ساير طرفهاي غربي در اين اجلاس، بر ثبات عراق تاثير منفي نداشته باشد. وي با بيان اين كه عراق نيازمند محيط منطقهاي مناسب و مساعدي براي به نتيجه رسيدن برنامههاي امنيتي و سياسياش است، حضور ايران در اين اجلاس بينالمللي را بسيار مهم برشمرد و با اشاره به موقعيت و نقش موثر جمهوري اسلامي ايران در تحولات و اوضاع منطقه اين نقش را انكارناپذير خواند. زيباري افزود: اين اجلاس براي ما، جمهوري اسلامي ايران و ساير طرفها فرصتي است كه همه برگهايشان را روي ميز گذاشته و با صراحت صحبت كنند و نگرانيها و تشنج را از بين ببرند. به گفته وزير خارجه عراق اين تشنج به نفع ملتهاي منطقه و كشورهاي ديگر نيست. وي در خصوص تحقيقات انجام شده در مورد جلال شرفي دبير دوم سفارت ايران در عراق با اشاره به تلاشهاي گسترده دولت عراق براي آزادي شرفي، از تشكيل كميسيوني براي بررسي اين موضوع، عاملان پشت اين قضيه و انجام تحقيقات بيشتر خبر داد. وي شكنجه جلال شرفي را تأسفبار خواند و افزود: نتيجه تحقيقات عاملان پشت سر اين قضيه را روشن خواهد كرد. وزير خارجه عراق در ادامه و در پاسخ به سؤالي در خصوص موضع قطعي بغداد در قبال گروهك تروريستي منافقين با بيان اين كه دولت عراق مصمم به اخراج گروهك منافقين است و اين تصميم به طور علني اعلام شده، به تشكيل كميتهاي از سوي دولت عراق و دستگاههاي امنيتي اين كشور براي تضمين اين مصوبه اشاره كرد و افزود: ما با تعدادي از كشورهاي اروپايي و خارجي براي استقرار اين افراد صحبت كردهايم. زيباري درباره 5 مأمور سركنسولگري ايران در اربيل نيز با بيان اين كه دولت عراق خواستار آزادي اين افراد است به مسئوليت دولتش در اين زمينه اشاره كرد و افزود: تمامي تلاش خود را انجام دادهايم و به تلاش خود در اين زمينه ادامه خواهيم داد. وي با بيان اين كه بگذاريد روشن صحبت كنم، اظهار داشت: درست نيست مسئله آزادي اين 5 نفر را با موضع ايران براي شركت يا عدم شركت در كنفرانس شرم الشيخ ربط دهيم. اين دو مسئله را ميتوان با روشهاي متفاوت حل و فصل كرد. وزير خارجه عراق اضافه كرد: ايدهها و اطلاعاتي را در اختيار داريم كه در اختيار آقاي متكي و مسئولان ايراني قرار خواهيم داد. وي گفت: ما به پاياني خوب و خوش در اين زمينه و بازگشت اين افراد به خانوادههايشان در آيندهاي نزديك خوشبين هستيم. خبرنگار الجزيره با اشاره به اظهارات زيباري قبل از سفر به تهران مبني بر اين كه هدفش از اين سفر قانع كردن ايران براي شركت در اجلاس شرمالشيخ است از وي پرسيد كه آيا موفق شديد يا ناكام؟ كه زيباري در پاسخ با بيان اينكه «الجزيره ميخواهد تشويق كند كه اوضاع به ناكامي منجر شود» اظهار داشت: ما هنوز در آغاز كار هستيم، جلسهاي با آقاي متكي داشتيم و با آقاي احمدينژاد نيز ديدار خواهيم كرد. وي اضافه كرد: در ديدار با متكي توضيحاتي را در مورد ابهاماتي كه به نظر ايران وجود دارد و شرايطي كه منجر به انتخاب اين مكان، زمان و تركيب آن شد ارائه داديم. زيباري با بيان اين كه جزئيات مربوط به اين اجلاس را به مسئولان ايراني ارائه كردهاست، مشاركت ايران و شخص متكي را در اين اجلاس ضروري و حياتي برشمرد و آن را فرصتي كمككننده به كاهش تشنج منطقهاي كه در حال حاضر وجود دارد، عنوان كرد. وزير خارجه عراق حضور ايران را حمايت از عراق به عنوان كشوري همسايه كه داراي وجوه مشتركي با يكديگر هستند بيان كرد و افزود: ما هنوز در مرحله مذاكرات هستيم و چند روز فرصت داريم. وي در پايان گفت: جلوتر از حوادث نرويد، انشاالله خبرهاي خوشي خواهيد شنيد.
|
|
|
|
#139 |
|
جان افروز
![]() |
لاریجانی : به وحدت نظر نزدیک شده ایم ۰۶ ارديبهشت ۱۳۸۶ دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران امروز در آنکارا درباره مذاکرات خود با سولانا گفت:فکر می کنم در یک سری امور ما به یک وحدت نظر نزدیک شدیم و بهترین راه حل این است که این مسئله (موضوع هسته ای ایران) از طریق مذاکره و بر اساس قوانین و مقررات بین المللی حل شود. به گزارش خبرگزاری مهر، "خاویر سولانا" مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا،"علی لاریجانی" دبیرشورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران و "عبدالله گل" وزیر امور خارجه ترکیه امروز بعد از اولین دور مذاکرات لاریجانی و سولانا و پیش از آغاز دور دوم این مذاکرات در آنکارا با شرکت در کنفرانسی مطبوعاتی به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند که متن کامل آن به شرح است. در این کنفرانس مطبوعاتی که شبکه های منطقه ای از جمله الجزیره، العربیه ، الحره آن را مستقیم پخش کردند؛ لاریجانی درباره روابط و همکاری های ایران و ترکیه خاطرنشان کرد: ما در دوران وزارت امورخارجه ایشان هم (عبدالله گل) همکاری های نزدیکی با کشور ترکیه داشته ایم و نقش آفرینی ترکیه در مسائل منطقه ای هم بسیار مثبت بود؛ من لازم است این نکته را هم عرض کنم که حتی در حادثه اخیر ملوانان انگلیسی نیز، ترکیه نقش فعالی داشت و ما تشکر می کنیم. وی افزود: دیروز با جناب آقای سولانا مذاکرات خوبی داشتیم؛ بحثها و نقطه نظراتمان را مطرح کردیم و فکر می کنم این مسیر گفتگومی تواند در آینده نتایج بهتری داشته باشد. دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران گفت: اگر شما اجازه بدهید این مصاحبه مطبوعاتی زودتر تمام شود ما دور دوم مذاکراتمان با آقای سولانا شروع خواهد شد و امیدواریم که بتوانیم به نتایجی خوبی در آینده نزدیک برسیم. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز از "عبدالله گل" وزیر امور خارجه ترکیه برای میزبانی خوب مذاکرات وی با لاریجانی تشکر کرد. وی افزود: اجازه بدهید بگویم که ما دیروز با آقای لاریجانی مذاکراتی داشتیم که اولین جلسه نبود و همانطور که می دانید درباره مسئله بسیار پیچیده ای است، این مسئله ای است که ما چندین سال است درصدد (حل) آن هستیم و می خواهیم به راه حلی برای آن از طریق دیپلماتیک و گفتگو برسیم و آقای لاریجانی گفت که نشست دیروز خوب بود، البته انتظار معجزاتی نداشتیم، اما تلاش کردیم که رو به جلو حرکت کنیم. سولانا گفت : امیدواریم که امروز به این مباحثات و به این مسیر ادامه دهیم و البته این آخرین باری نخواهد بود که گردهم خواهیم آمد و پیش از ترک آنکارا، دور جدید مذاکرات را زمینه سازی خواهیم کرد بار دیگر می گویم که فضا در اینجا بسیار خوب بود و میزبانی دولت ترکیه دراین زمینه اساسی بود و می خواهم از مقام های ترکیه به خاطر حسن میزبانی آنها در طول این دو روز تشکر کنم. وزیر امور خارجه ترکیه نیز گفت : دوست دارم که از دو دوست خودم به خاطر ملاحظات خوب خودشان درباره من تشکر کنم و امیدوارم که درباقی مانده مذاکرات خود موفق باشند. در ادامه این کنفرانس مطبوعاتی یکی از خبرنگاران این پرسش را از سولانا ولاریجانی مطرح کرد که شما از برخی پیشرفت ها در مذاکرات دیروز خود سخن گفتید؛ آیا می توانید به برخی جزئیات درباره پیشرفت های حاصله اشاره کنید؟ سولانا گفت : دوست دارم اگر به من اجازه دهید بگویم که به اعتقاد من، گردهم آمدن ما به نوبه خود یک پیشرفت و تحول بسیار مهم به حساب می آید تلاش کردیم که مسائل دشوارتر را حل کنیم و تلاش کردیم که یکدیگر و مواضع همدیگر را بهتر درک کرده و بشناسیم و بی شک، این بخشی اساسی برای حل هر مشکلی است که مواضع یکدیگر را بهتر بشناسیم. وی افزود: همانطور که گفتم ما امروز صبح (به مذاکرات) ادامه خواهیم داد و امیدوارم که روزهای آینده ادامه دهیم تا تمایل همگان برای حل این پرونده به شیوه دیپلماتیک را شاهد باشیم؛ این هدف ما است و همچنین معتقدیم که این هدف دکتر لاریجانی و کشوری است که وی نمایندگی آن را به عهده دارد. دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران نیز گفت: من نظرات آقای سولانا را تایید می کنم و نفس این مذاکرت، نظرات را به هم نزدیک می کند؛ اگر ما اختلاف نظر نداشتیم که یک جا دورهم جمع نمی شدیم، اما نفس این کار این است که ما به یک پارادایم(الگو) مشترکی برای حل مسئله برسیم؛ فکر می کنم در یک سری امور ما به یک وحدت نظر نزدیک شدیم و بهترین راه حل این است که این مسئله(موضوع هسته ای ایران) از طریق مذاکره و براساس قوانین و مقررات بین المللی حل شود و نظارت های آژانس و مقررات "ان پی تی" نیز حاکم شود. وی افزود: این چارچوب های خوبی است که وحدت نظر داریم و البته باید فرصت بیشتری دهید تا بحث جدی تر صورت گیرد. در ادامه این کنفرانس خبری یک خبرنگار پرسید شما پیشتر گفتید که این مذاکرات ادامه خواهد یافت و آیا این امکان وجود دارد که مذاکرات در آینده در ترکیه برگزار شود؟ که سولانا گفت: هنوز تصمیم نگرفته ایم که کجا این مذاکرات ادامه یابد، اما اینجا مکان زیبایی است و شاید به زودی به ترکیه برگردیم؛ نمی خواهیم مردم ترکیه را زیاد اذیت کنیم. مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در پاسخ به سوال دیگری گفت : به شما می گویم که مذاکرات رسمی آغاز نشده است؛ ما هم اکنون در حال بازکردن راه به سوی این مذاکرات هستیم.
|
|
|
|
#140 |
|
جان افروز
![]() |
پوتین پیمان روسیه و ناتو را تعلیق کرد ۰۶ ارديبهشت ۱۳۸۶ رييس جمهوري روسيه اعلام كرد: مسكو از اين پس خود را ملزم به رعايت قرارداد بين دو پيمان نظامي "ناتو" و "ورشو" كه در سال ۱۹۹۰توسط كشورهاي عضو در پاريس به امضا رسيد، نميداند. "ولاديمير پوتين" روز پنجشنبه در هشتمين نطق سالانه خود خطاب به "مجمع فدراسيون" روسيه گفت: در شرايطي كه پيمان "ورشو" ديگر وجود خارجي ندارد، "ناتو" حتي در نزديكي مرزهاي روسيه پايگاههاي نظامي و دفاع ضد موشكي مستقر ساخته اما روسيه حتي براي جابجايي نيروهاي مسلح در داخل خاك خود نيز محدوديت دارد. به گزارش ایرنا، وي افزود: بهمين دليل صلاح ميدانم تا زمانيكه همه كشورهاي عضو ناتو ، "قرارداد محدوديت سلاحهاي متعارف" را امضا نكرده و به مانند روسيه دقيقا اجرا نكنند، توقف آنرا از سوي روسيه اعلام نمايم. رييس جمهوري روسيه گفت: ما در اجراي اين قرارداد حتي تعداد نيروهاي مسلح خود را كاهش داده و در زمان بحران چچن نيز بدان پايبند بوديم اما شركاي اروپايي ما حتي آنرا تصويب نكردند. پوتين افزود: كشورهاي اروپايي، توافق استانبول در سال ۱۹۹۹كه به خروج نيروهاي روسيه از "گرجستان" و "پردنستروويه" اشاره داشت را دستاويز قرار دادهاند، در حاليكه اين سند اصلا ارتباطي با قرارداد محدوديت سلاحهاي متعارف بين اعضاي ناتو و ورشو ندارد. وي رفتار كشورهاي اروپايي در اين ارتباط را "بي نزاكتي" و اقدامي براي "كسب منافع يكجانبه" ناميد. رييس جمهوري روسيه با اشاره به استقرار سيستم پدافند موشكي توسط غرب و آمريكا در كشورهاي چك و لهستان و افزايش پايگاههاي نظامي آنها در مرزهاي روسيه گفت: اين در شرايطي است كه اسلواكي و كشورهاي بالتيك بعنوان اعضاي جديد ناتو هنوز به قرارداد محدوديت گسترش سلاحهاي متعارف نپيوستهاند. وي تصريح كرد: ظاهرا از اين قرارداد فقط اين معنا باقيمانده كه روسيه بايد در جابجايي نيرو در خاك خود نيز محدود باشد، آيا ميتوان تصور كرد كه آمريكا برپايه قراردادي از جابجايي ارتش در خاك خود محروم شود؟! "ولاديمير پوتين" كه هشتمين و آخرين سال رياست جمهوري خود را در دو دوره پيوسته ميگذراند، روز پنجشنبه آخرين نطق سالانهاش را خطاب به حدود يكهزار تن از جمله نمايندگان دوما و شوراي فدراسيون كه جمع آنها "مجمع فدراسيون" خوانده ميشود، ايراد نمود. مقامات لشگري و كشوري و خبرنگاران داخلي و خارجي نيز در محل سخنراني پوتين در كاخ كرملين حضور داشتند. نطق پوتين، همزمان از شبكههاي تلويزيوني داخلي روسيه و برخي شبكههاي بينالمللي پخش شد.
|
|
![]() |
| بینندگان جستار: 1 (0 کاربر و 1 میهمان) | |
| ابزارهاي جستار | |
| شیوه ی نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| جستار | آغازگر جستار | تالارها | پاسخ ها | واپسین پیک فرستاده شده |
| برنامه ها، راهکارها و اقدامات مخالفین، برای سرنگونی رژیم | sonixax | سیاست ، دولت ، جامعه ، اقتصاد | 15 | 09-10-04 20:40 |
| سخنان بزرگان پژوهش و دانش در باره ی ایران باستان | مزدك بامداد | تاریخ ، فرهنگ ، تمدن | 21 | 07-11-19 17:43 |
| انگلستان بزرگترین دشمن تاریخ معاصر ایران | ایراندوست | سیاست ، دولت ، جامعه ، اقتصاد | 3 | 07-06-27 14:22 |
| دانش و فرهنگ در ایران باستان | مزدك بامداد | تاریخ ، فرهنگ ، تمدن | 51 | 07-02-16 21:04 |
| پیشینه پزشکی در ایران باستان .... | مهرداد | تاریخ ، فرهنگ ، تمدن | 14 | 07-02-05 22:49 |