|
|
#1 |
|
تازه کار
گاه ِ نام نویسی: Jan 2007
شمارگان پیک ها: 55
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts نیروی تلاش و پیشینه: 14
![]() |
خامنه ای به مشهد امده بود و دیداری داشت(بخوانید تجدید میثاق) با دانشجویان و طلاب چیزی که جدای این مسائل توجه مرا جلب کرد برخورد رسانه ها و شکل بازتاب ان بود اخبار صدا وسیما که نیاز به باز گویی نیست.... اولین خبر به صورت کاملا مشروح همراه با حاشیه! روزنامه ها هم که ویژه نامه دادند و یک صفحه کامل را کردند عکس های حضرت ویاران نمیدانم شاید هم عشاق ایشان حالا مسئله فقط این نیست بلکه می خواهم از تاثیر رسانه ها بر افکار تاثیر که چه عرض کنم شستشوی مغزی مردم صحبت کنم متا سفانه جو اطلاعاتی جامعه به شدت تحت فشار و کنترل جمهوری اسلامی است به عبارتی دیگر همه چیز در راستای اهداف جمهوری اسلامی شکل میگیرد ! و به تقدس دروغین بخشیدن به ولایت فقیه کمک میکند (گفتم تقدس تو را به هرچه قبول دارید یه نگاه منصفانه به اخبار بیندازید در واقع خبر یا گزارش نیست فیلم است )اگر اندکی فقط اندکی منصف باشیم و متاسفانه افکار مردم تحت تاثیر رسانه است .... حالا به چه وسیله ای و چگونه میتوان نمیگویم مردم چون اگاه سازی ابزار میخواهد و ابزار داشتن قدرت چگونه میتوان از مردم خواست فکر کنند ؟فقط فکر ؟مخصوصا که دین ابزاری در دست حکومت است و ذهن و روح ایرانی با این دین بزرگ شده وهمین ضد دین عمل کردن باعث به انزوا کشیده شدن روشنفکرانی میشود که قصد بهبود اوضاع را دارند طرد شدن از سوی مردم....... بزرگترین مشکل و معضل ایران ولایت فقیه است ولایتی که 28سال است مانند نگبتی بر چهره رنجدیده ایران است چه باید کرد؟ چه راهی باید در پیش گرفت؟ چگونه باید به مردم اگاهی داد تا تا از این اگاهی فرار نکنند یا حداقل بشنوند وشاید اندکی فکربه هر حال برای اصلاح وضعیت و مبارزه با ولایت کثیف فقیه ولایت فریب و ودروغ باید مردم را اگاه کرد و برای اگاهی مردم باید انهارا وادار به تامل کردچگونه با این معضل میتوان مبارزه کرد ؟ حکومتی بی خرد که تاب نمیگویم مخالفت تاب نقد را هم ندارد این حرف هم احتیاج به گواه ندارد شدت سانسور و فیلترینگ و توقیف جراید و ....... واین بی منطقی و شدت بر خورد به چه دلیل است اگر حق است که دیگر این همه........ ایراندوست حرف از اعتصاب سراسری میزند شاید در نگاه اول حرف بی منطقی باشد ولی خوب به هر حال باید قدمی برداشت اما اشتباه ایراندوست و امثال ایشان در این است که فکر میکنند مردم به ان حد از اگاهی رسیده اند که دست به اعتصاب بزنند ویا کارهای دیگر که همه نیاز به مشار کت جمعی دارد و اتحاد(این راهش نیست) در کشوری که مردم میترسند اگر فکر کنند مسخ شوند دیگر چه جای....(وای که چه کرده اند این جنایتکاران با مغز مردم مغز ها را فلج میکنند تا بر روح و جسم مالک شوند) حالا چگونه میتوان با وضعیت موجود مردم را بیدار کرد ؟و این روند را تسریع کرد چون راه درازی در پیش است.... به نظر من اولین قدم زدودن هاله تقدس از حکومت و ولایت فقیه است . نظر شما چیست؟ : s31 : |
|
|
|
| بینندگان جستار: 1 (0 کاربر و 1 میهمان) | |
| ابزارهاي جستار | |
| شیوه ی نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| جستار | آغازگر جستار | تالارها | پاسخ ها | واپسین پیک فرستاده شده |
| دولت احمدی نژاد | Majid | سیاست ، دولت ، جامعه ، اقتصاد | 57 | 10-08-17 22:49 |
| نمی دانند خدا نیست | زیبا | فلسفه ، منطق ، عرفان | 332 | 10-08-14 18:39 |
| طنز سیاسی | افشا | سیاست ، دولت ، جامعه ، اقتصاد | 127 | 10-04-12 14:03 |
| کتاب جدید سروش و اینکه قران کلام محمد است | آتش پرست | اندیشه ها ، مکاتب ، ادیان | 73 | 08-09-08 00:20 |
| بی دینی راه دروغ و نیرنگ | فاتح | اندیشه ها ، مکاتب ، ادیان | 62 | 07-12-19 22:52 |