|
|
#41 | |
|
آشنا
گاه ِ نام نویسی: Apr 2007
شمارگان پیک ها: 277
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts نیروی تلاش و پیشینه: 15
![]() |
بازنوشت :
بله نظم و بی نظمی در مورد جهان وقتی معنی پیدا میکند که جهان بینظم دیگری هم وجود داشته باشد و آنوقت از الفاظ نظم و بینظمی برای مقایسه آندو استفاده شود. چیزی که مشخص است اینست که جهان قانونمنده ولی این قانونمندی دلیلی بر وجود یک قانونگذار نیست. خیلی کودکانه است اگر بگوییم:چون انسان می تواند قانون وضع کند پس هر قانونی باید قانونگذار داشته باشد(تازه قوانین قراردادی انسانها با قوانین طبیعت خیلی فرق دارد) |
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
آشنا
![]() |
بازنوشت :
زیادند افرادی که نظریات جدیدی را بیان کرده اند ولی به خاطر نداشتن دلیل مناسب نظریه شان مورد پذیرش سایر دانشمندان قرار نگرفته است. |
|
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
آشنا
گاه ِ نام نویسی: May 2007
شمارگان پیک ها: 256
![]() |
بازنوشت :
بازنوشت :
اول) فکر کنم بهتر باشد، که به جای نام پایستگی ماده و انرژی، از نام پایستگی جرم و انرژی استفاده کنیم. چون منشا هر دو مادی است.(این فقط تعریف است، پس در این قسمت فکر نمی کنم بحثی باشد) دوم) شما در تعریفتان، اشتباها یک لغت را جابه جا کردید،.. پایستگی جرم و انرژی از ثابت بودن مجموع میزان جرم و انرژی در یک محیط بسته(isolated) حرف می زند، و نه لزوما کل عالم هستی. نتیجه گیری: پس برای اثبات ادعایتان، قبل از اینکه به استدلالتان برسم، در مرحله اول باید سه چیز را ثابت کنید: یک) تئوری پایستگی جرم و انرژی صحیح است( برای ساده شدن کارتان، این مورد را فعلا نمی خواهد اثبات کنید) دو) جهان هستی یک محیط بسته(isolated) است. سه) به غیر از جرم و انرژی(یا به قول شما ماده و انرژی) چیز دیگری در دنیا وجود ندارد. پ.ن من یک نوع اشکال در شیوه بحث شما می بینم، شما مدعی اثبات وجود نداشتن خدا هستید، پس اثبات هر کدام از اجزای استدلااتان به عهده شماست. اگر من مدعی اثبات بودم، آن وقت اثبات مسایل، و پاسخ گویی بر عهده من بود. پ.ن2 وقتی خود شما قبول دارید که نمی شود عدم وجود خدا را اثبات کرد، ادامه این بحث برای چیست ؟ : s31 :
|
|
|
|
#44 | |
|
آشنا
![]() |
بازنوشت :
پایستگی جرم و انرژی. در محیط بسته؟؟تعریف محیط بسته چیست؟ ويرايش توسط hamidreza : 07-05-16 در ساعت 23:25. |
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
آشنا
![]() |
حقیقت مطلق است.
علم در سیر تلاشهایی که انسان برای کشف حقیقت انجام می دهد به دست می آید. پس اگر شما خدا را اثبات کنید،وجود خدا یک مطلب علمی خواهد بود. |
|
|
|
|
|
#46 |
|
آشنای دیرین
گاه ِ نام نویسی: Mar 2007
شمارگان پیک ها: 767
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts نیروی تلاش و پیشینه: 20
![]() |
اگر هدف از جستجوی افریدگار هدفی معنوی باشد باید گفت که خدایی که از معادلات ریاضی و فیزیک بیرون بیاید به درد معنویت نخواهد خورد!
|
|
|
#47 | |||||
|
جان افروز
گاه ِ نام نویسی: Dec 2006
محل زندگی: بهشت زمین .... ایران ...
شمارگان پیک ها: 1,953
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts نیروی تلاش و پیشینه: 33
![]() |
بازنوشت :
اینهمه نقش عجب بر در و دیوار وجود هر که فکرت نکند ، نقش بود بر دیوار بازنوشت :
اینکه شما قبول نمی کنید یا نمی خواهید قبول کنید ، دلیل نمی شود که ما دلیلی بر وجود هستی بخش دانا و توانا و خلاق نداریم .... احترام شما را به نظر دیگران نیز در زیر می بینیم : بازنوشت :
من فقط از شما که وجود خدا را انکار می کنید ، دلیلی عقلی و منطقی برای این ادعا خواستم ... آیا این لودگی است ...؟ سفسطه است ...؟ توهین به شماست ...؟ چرا در برابر این درخواست ، همیشه تلاش می کنید از شیوه های تبلیغات منفی علیه طرف مقابل استفاده کنید ....؟ آیا این کار ضد اخلاقی شما منطق شما است ....؟ بازنوشت :
بازنوشت :
ما می دانیم خدا ماده نیست و ماده زا هم نیست .... اصلا زاینده نیست .... همانطور که زاده هم نشده است ....* آیا شما می توانید ازلی بودن ماده را اثبات کنید ...؟ چه دلیلی دارد که آنچه اکنون بر جرم و انرژی حاکم است ، در ازل نیز حاکم بوده باشد ...؟ هیچ ... زیرا ما به ازل دسترسی نداریم تا بتوانیم در آن به تکرار تجربه و در نتیجه به قطع و یقین برسیم ... از سوی دیگر ، ما نه از ماهیت ماده و انرژی آگاهیم و نه از گذشته و آینده آن .... هیچ دانشمندی نیز چنین ادعایی نکرده ... قانون ماندگاری جرم و انرژی فقط در شرایط شناخته شده بشر کنونی به تجربه و اثبات رسیده .... پس نه حکم ازلی می تواند صادر کند ونه حکم ابدی .... : s31 : آفرین ... پس هیچ دلیلی برای انکار خدا وجود ندارد .... * زیرا اگر مادی بود یا زاینده ماده یا زائیده آن ، در آنصورت ، مفهوم خدا بودن ، خود به خود بی معنی میشد ....
|
|
|
|
|
#48 |
|
آشنا
![]() |
دلیلی مدرک است که منطقی باشد.شما دلیل آوردید و من هم جواب دادم.
شما که اصلا اهل توهین نستید!!!آیا خندیدن به عقاید فرد مقابل توهین و لودگی نیست؟در ضمن یادتان باشد توهین در برابر توهین جایز است.بروید و ببینید که در اولین پیکهایی که من نوشتم چه کسی توهین ولودگی را شروع کرد. من قبلا هم گفتم که وجود خدا را نمی توان به طور قطعی رد کرد بلکه شما باید وجود خدا را طوری اثبات کنید که مو لای درزش نرود. در مورد ازلی بودن زمان،فرض کنید که علم فیزیک را گذاشتیم در کوزه! وقتی درباره رابطه سلسله وار علت و معلول سخن میگوییم هیچ دلیلی ندارد که برای آن آغاز و پایانی در نظر بگیریم. |
|
|
|
|
|
#49 | ||
|
جان افروز
![]() |
بازنوشت :
بازنوشت :
با سلام و تشکر از همراهی شما برادر بزرگوار ... : s31 : البته فعلا ما از برهان نظم به معنای مصطلحش صحبت نمی کنیم زیرا آن برهان با آن مصادیق متغیر و دیدگاه های شخصی و سلیقه یی قابل اتکا ، استناد و استدلال نیستند .... ما به نظمی ناشی از قوانینی شناخته شده و در حال شناخته شدن و اصول فیزیک ، شیمی و ریاضی که جهان هستی روی آنها استوار و پابرجا مانده و در حال تکامل است استناد می کنیم که همگان آنها را قبول دارند و مشترک النظر هستیم ، استناد و استدلال می کنیم و به همان وسیله نشان دادیم که اگر انسانی بی غرض و منصف باشد ، نمی تواند وجود قانونگذار فوق بشری را نادیده گرفته یا رد نماید .... چگونه است که یک ساختار کوچک و هوشمند (: s14 :) که بشر خلاق و هوشمند آن را می سازد ، با وجود مراعات همه جوانب امر ، گاهی هنگ می کند و جواب معکوس می دهد .... و با همه این احوال ، باز غیر قابل تصور است که کسی آن را طراحی نکرده و نساخته باشد ، بلکه خودش همینجوری به مرور خود به خود شکل گرفته باشد .... اما جهان هستی با این عظمت و با این ظرافت و دقت ، میلیاردها سال و شاید هزاران میلیارد سال است که به شکلی قانونمند و در یک حرکت منظم و هماهنگ و قابل محاسبه (گرچه اکنون دانش بشر به آن حد نرسیده که تمام دقت آن را کشف و محاسبه کند) ، هست و تداوم دارد .... اما با کمال وقاحت چشمان خود را سفت می بندند و با قاطعیت می فرمایند نخیر قانونگذار ندارد .... آفریننده و سازنده ندارد ....
|
|
|
|
|
#50 | |
|
جان افروز
![]() |
بازنوشت :
توهینی هم به شما نکردم .... کجا توهینی از من در این تاپیک دیدید ...؟ چرا ما باید وجود خدا را برای شما اثبات کنیم ....؟ آنهم طوری که مو لای درزش نرود ....؟ رابطه سلسله وار علت و معلول نمی تواند بی آغاز و پایان باشد .... مثال : زنجیری را در نظر بگیرید با سه حلقه .... الف - ب - ج الف فرزند ب و ب فرزند ج و ج فرزند الف ....!!!!!!! آیا ممکن است ......؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
|
|
|
|
|
#51 | |
|
آشنا
![]() |
بازنوشت :
اثبات مساله مهمی مثل علیت با یه مثال بی ربط و 0 درصد قابل مقایسه با موضوع اصلی؟ |
|
|
|
|
|
|
#52 | |
|
آشنا
![]() |
بازنوشت :
اگر بخواهيم که اينگونه استدلال کنيم پس بايد تا آخرش ادامه دهيم و من به شما نشان خواهم داد که اينگونه استدلال از پايه اشتباه است.(توجه داشته باشيد که ازين به بعد طريقه استدلالات به روش طنز خودتان است): فرض کنيد که قبول کرديم قوانين،قانونگذار دارد و آن قانونگذار خداست. انسان عاقل نميتوان قبول کند که خداوندي با اينهمه توانايي الکي پديد آمده باشد.خداوند ميلياردها سال و شايد هزاران ميليارد سال است که با اين همه توانايي وجود دارد(گر چه دانش بشر اصلا به حدي نرسيده که ذات خدا را کشف کند)ولي با کمال وقاحت بعضيها چشمانشان را سفت بسته اند و ميگويند خداوند سازنده ندارد.چطور ميشود وقتي که انسان در به وجود آوردن يک حيات ابتدايي هنگ ميکند،خداوند خودش به وجود آمده باشد.پس نتيجه ميگريم که خداوند2 وجود دارد. با استفاده از اين روش ميتوان وجود خداوند3 را نيز اثبات کرد و همينطور خداوند4و5و6و...وn را. پس اگر بخواهيم براي اين جهان قانونگذار تعيين کنيم بايد تا بينهايت پيش برويم! وقتي که من و امثال من ميگويند که جهان ازلي است و نيازي به آفريننده ندارد،افرادي مثل زيبا خانم صدايشان در مي آيد که:حرف شما بسيار غير منطقي است. آيا تا کنون فکر کرده ايد که اگر حرف من غير منطقي باشد، همين موضوع وجود خدا از ازل و سازنده نداشتن آن، به همان ميزان وبسا خيلي بيشتر(با توجه به مطالب فوق)غير منطقي مي نمايد؟ |
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
جان افروز
![]() |
با این (به خیال خودتان) استدلال ها مثلا خواستید انتقام بگیرید ....؟
آن نوشته اصلا خطابش به شما نبود و هیچ ربطی هم به شما نداشت .... زیرا شما که وجود خدا را رد نمی کنید .... می کنید ....؟ و اما در مورد دور و تسلسل و این موضوع که شما مطرح کردید ، در یک وبلاگ قبلا دیدم بحث جالبی شده که توصیه می کنم آن را کامل مطالعه فرمایید ... کامنتها را هم بخوانید .... در مجموع مطلب جالبی است که توسط علامه جعفری رد عقلی شده :http://blog.frozenpla.net/?p=306 ما فعلا قصد نداریم وارد مباحث فلسفی از جمله دور و تسلسل و مردود بودن آن از نظر عقل شویم ....
|
|
|
|
#54 | |
|
جان افروز
![]() |
بازنوشت :
چرا به اصل مطلب جواب ندادید ....؟
|
|
|
|
|
#55 | |
|
آشنا
شمارگان پیک ها: 232
![]() |
بازنوشت :
مگر اعتقاد خداباوران این نیست که انسان و تمامی مادیات روی زمین و خود زمین که آن هم ماده است، توسط خدا آفریده شده اند؟؟؟؟ این یعنی همان زایش ماده دیگر! یعنی خدا زاینده ماده است دیگر! پس با استناد به حرف خانم زیبا وجود همچین خدایی بی معنی است! خانم زیبا خودتان حرفتان را نفی کردید که!!!! ای بابا!!! |
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
آشنای دیرین
گاه ِ نام نویسی: Feb 2007
شمارگان پیک ها: 443
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts نیروی تلاش و پیشینه: 18
![]() |
بازنوشت :
2- بازهم باطل است . زيرا شما داريد از روش استقراء ناقص استفاده ميكنيد واستفاده از اين روش در فلسفه باطل است .اگر اين جهان هستي بدليل پيچيدگيها و .... احتياج به آفريننده اي دارد پس اين آفريننده كه پيچيده تر از هستي هست هم آفريينده اي دارد چون شما فرض را به اين ميگذاريد كه هر مجموعه منظم ( قانونمند!) ،ناظم ( قانونگذاري!) دارد .
|
|
|
|
#57 | |
|
آشنا
![]() |
بازنوشت :
|
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
آشنای دیرین
شمارگان پیک ها: 767
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts نیروی تلاش و پیشینه: 20
![]() |
حوادث بعد از بیگ بنگ را می دانیم و دخالتی از موجود شعورمندی در ان نبوده است.
اما سوال اینجاست که جرقه اولیه و مواد اولیه کیهان چه سر منشا ایی داشته است؟ بعضی از دوستان می گویند ازلی.این ازلی بودن برا ی ماده کمی مبهم است.اصولا در فیزیک و در مورد ماده بی نهایت بی معنا و بی مفهوم است بر عکس ریاضی. اصلا نمی توان پذیرفت که نقطه ابتدایی قبل از بیگ بنگ خودش از هیچ و پوچ بیرون زده باشد! اما از طرفی دیگر بعضی مذهبیون هم نمی تواننند برای ان خرافات ببافند .نوعی حالت بی خبری داریم.البته بدیهی است.ما در زمینی زندگی می کنیم که نسبت به کیهان در حد صفر وسعت دارد.
|
|
|
#59 |
|
رهگذر
شمارگان پیک ها: 13
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts نیروی تلاش و پیشینه: 0
![]() |
شما نازيبايان با دست آويز شدن به خدا فقط ميخواهيد بساط ولايت فقيه تان را پا بر جا نگاه داريد
چنين خدايي که در خدمت استبداد است بطور حتم وجود ندارد |
|
|
|
|
|
#60 |
|
آشنا
شمارگان پیک ها: 106
Thanks: 0 Thanked 0 Times in 0 Posts نیروی تلاش و پیشینه: 14
![]() |
|
|
|
|
![]() |
| بینندگان جستار: 1 (0 کاربر و 1 میهمان) | |
| ابزارهاي جستار | |
| شیوه ی نمايش | |
|
|
تاپیک های مشابه
|
||||
| جستار | آغازگر جستار | تالارها | پاسخ ها | واپسین پیک فرستاده شده |
| دولت احمدی نژاد | Majid | سیاست ، دولت ، جامعه ، اقتصاد | 57 | 10-08-17 22:49 |
| طنز سیاسی | افشا | سیاست ، دولت ، جامعه ، اقتصاد | 127 | 10-04-12 14:03 |
| کتاب جدید سروش و اینکه قران کلام محمد است | آتش پرست | اندیشه ها ، مکاتب ، ادیان | 73 | 08-09-08 00:20 |
| بی دینی راه دروغ و نیرنگ | فاتح | اندیشه ها ، مکاتب ، ادیان | 62 | 07-12-19 22:52 |
| این راهش نیست | sara_khakestari | سیاست ، دولت ، جامعه ، اقتصاد | 34 | 07-05-23 09:57 |